Shop, Surf & Win Weken! in de Muntpassage We geven meer dan 500 prijzen weg!

De ondernemers zijn blij u weer te mogen verwelkomen en trakteren op gratis producten! Wilt u kans maken op één of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Muntpassage. In ons winkelcentrum zijn tal van maatregelen getroffen om onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen.

Van maandag 1 t/m zondag 28 juni organiseert de Munt de Shop, Surf & Win Weken. Bij iedere aankoop in één van onze winkels ontvangt u een actievoucher, hiermee maakt u kans op één van de vele prijzen.

Kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, fashioncheques, doucheschuim, haarproducten, cadeaubonnen en nog veel meer! Meer dan 500 kansen op één van deze gratis producten, u kunt zo vaak meedoen als u wilt.

Om deel te nemen aan de actie dient u de unieke wincode op het ontvangen voucher te activeren via de Muntpassage facebookpagina. Als op uw code een prijs gevallen is, na het activeren, dan ontvangt u een e-mail. Met deze e-mail kunt u uw prijs ophalen in de desbetreffende winkel. Houdt uw mailbox dus goed in de gaten!

Door deelname aan de actie steun je ook de lokale ondernemers.

Wij zien u graag terug in de Muntpassage.

 #samensterk   #kooplokaal

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken