Werkzaamheden trap

Deze week starten de werkzaamheden aan de trap richting parkeerdek Patronaatsplein. De oude trapbekleding wordt verwijderd, de trap en opgang naar parkeerdek worden voorzien van nieuwe natuursteen tegels.
De aannemer start aanstaande woensdag 3 april met het verwijderen van de tegels op de verdiepingsvloer. De tegels van de trap worden vrijdag 5 april verwijderd. De sloopwerkzaamheden van de tegels op de verdiepingsvloer en oude trap bekleding vinden plaats tussen 18.30 en 24.00 uur, na sluitingstijd om overlast te beperken.

De liften blijven alle dagen open en toegankelijk!
Het winkelcentrum en de liften blijven alle dagen bereikbaar via loopplanken zodat ook tijdens deze werkzaamheden het winkelen ‘gewoon’ door kan gaan.
Vanaf vrijdag 5 april 20.00 uur is de trap een aantal dagen niet begaanbaar vanwege het aanbrengen van nieuwe bekleding op de traptreden. Bezoekers kunnen dan met de lift naar het parkeerdek en andersom vanaf het parkeerdek met de lift naar het winkelcentrum.

Woensdagmorgen 10 april zijn alle werkzaamheden klaar en is de trap vanaf 7.00 uur ‘s morgens weer toegankelijk voor iedereen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken